PUHELINKESKUKSET

Pienet ja keskisuuret yritykset voivat kokea puhelinjärjestelmän käyttömukavuutta siinä missä suuretkin.

3CX tarjoaa taitavasti suunnitellun VoIP puhelinjärjestelmän. 3CX muokkautuu minkä tahansa kokoisen yrityksen tarpeisiin sopivaksi. 3CX-puhelinkeskus on lähes rajattomasti laajennettavissa. 3CX:ssä on mukana myös vaihteenhoitajan työpöytä.
Ohjelmistot ja laitteet toimivat täydellisessä harmoniassa keskenään, muodostaen laajan alustan yhdistetylle viestinnälle. 3CX  tarjoaa päätelaitteita kaikkiin tarpeisiin – pöytäpuhelimet, langattomat puhelimet ja erikoispuhelimet sekä monipuoliset ohjelmistotuotteet. Myös tavalliset lankaverkkopuhelimet ja faksit ilman VoIP-ominaisuuksia toimivat 3CX järjestelmässä. 3CX:n saat myös chatin, sms-viestien lähetyksen ja vastaanoton ja Facebook-integroinnin.

Callcenter-ratkaisussa saat myös täydellisen raportoinnin.

Grandstream-puhelinkeskukset sopivat pien-ja keskisuuriin toimistomistoihin, jotka haluavat edullisen ja helppokäyttöisen puhelinkeskuksen. Grandstream-keskukset ovat lisenssivapaita.

Keskuksissa on kaikki tärkeimmät toiminnot, kuten puhelin poiminta, yhdistäminen, toimistoajan mukaan toimivat tiedotteet, IVR, soitonsiirto jne