GRANDSTREAM-KESKUKSET

UCM6200-sarja

grandstream_ucm6100

UCM6200 sarjan IP-keskus laite tuo yritystason ääni-, video-, data- ja mobilty-ominaisuudet pienille ja keskisuurille yrityksille . UCM6200 sarja on helppo ja nopea asentaa, sekä hallita selaimella. UCM6200-puhelinkeskukseen voit liittää puhelut, videopuhelut, videoneuvottelut, videovalvonnan.  Voit hallita toimintoja paikanpäällä tai etänä.Turvallinen ja luotettava UCM6200 sarja tarjoaa yritystason ominaisuuksia pk-yrityksille ennennäkemättömään hintaluokkaan ilman lisenssimaksuja, maksu-per-ominaisuus, tai muita toistuvia maksuja, jotka saattavat kohota käyttäjämääristä riippuen tuhansiin euroihin.

Tässä tärkeimpiä ominaisuuksia:

-puheluihin voidaan vastata selaimella tai omalla aplikaatiolla

-mobiiliklientti myös

-turvallinen, hakkeroinnin estämiseksi keskus katkaisee yhteyden siihen ip-osoitteeseen, josta on yritetty ottaa yhteyttä 5 kertaa väärillä tunnuksilla.

-voidaan laittaa useita trunkkeja

– aukiolotiedotteet

-vastaajat käyttäjille

-puhelunpoiminta

-soitonsiirrot

-alaliittymän aktiivisuus/onko varattu, vai vapaana

-pöytäpuhelin ja mobillilaite samalla puhelinnumerolla

-videovalvonta, esim kamera valvoo oviaukkoa, ja vaihteenhoitaja saa videokuvan puhelimeen, kun joku tulee ovelle ja voi avata oven. Muita mahdollisuuksia myös.

-ovipuhelinliitäntä

Integroitu 2/4/8/16 PSTN  FXO porttia, 2 analogista puhelin -FXS porttia, ja jopa 50 SIP porttia.
Gigabit verkkoliitäntä, jossa on integroitu PoE, USB, SD; integroitu NAT-reititin, jossa edistyksellinen QoS tuki (vain UCM6202 )
Jopa 60 samanaikaista puhelua ja  32 konferenssin osallistujaa.