GXP1630

GXP1630 on varustettu joukolla VoIP-ominaisuuksia, jotka on otettu käyttöön selkeästi ja helppokäyttöisellä tavalla. Se on keskittynyt ensisijaisesti pieniin ja keskisuuriin puhelumääriin ja tehokkaaseen puhelujen käsittelyyn. Sen 3 rivin/SIP-tilin suunnittelu ja 8 kaksiväristä BLF/pikavalintanäppäintä antavat tämän monipuolisuuden.

GXP1630 tukee myös parhaita mahdollisia yhteysnopeuksia ja puhelun laatua kahdella Gigabit-portilla ja HD-äänellä sekä kaiutinpuhelimessa että luurissa.

Muiden ominaisuuksiensa, kuten integroidun PoE:n, 3 ohjelmoitavan XML-ohjelmistonäppäimen ja 4-suuntaisen neuvottelutuen, ansiosta GXP1630 on korkealaatuinen ja monipuolinen Basic IP -puhelin.

Kuten kaikki Grandstream IP -puhelimet, GXP1630 sisältää huippuluokan suojaustekniikan (SRTP ja TLS). GXP1630 tukee useita automaattisia provisiointivaihtoehtoja, mukaan lukien nollamääritys Grandstreamin UCM-sarjan IP-vaihteilla, salatut XML-tiedostot ja TR-069, jotta massakäyttöönotto on erittäin helppoa.

Kuten kaikki Grandstream IP -puhelimet, GXP1620/1625 sisältää huippuluokan suojaustekniikan (SRTP ja TLS). GXP1620/1625 tukee useita automatisoituja provisiointivaihtoehtoja, mukaan lukien nollamääritys Grandstreamin UCM-sarjan IP-vaihteilla, salatut XML-tiedostot ja TR-069, mikä tekee massakäytöstä erittäin helppoa.

Ominaisuuksia:

3 SIP-tiliä,

3 rivinäppäintä,

4-suuntainen neuvottelu,

3 ohjelmoitavaa XML kontekstiherkkää ohjelmanäppäintä

HD-ääni kaiuttimessa ja luurissa

Kaksikytketyt Gigabit-portit

Integroitu PoE

8 kaksiväristä BLF/lyhytvalintanäppäintä

EHS-tuki Plantronics-kuulokkeille

Jopa 1000 yhteystietoa

Puheluhistoria jopa 200 tietuetta