VARASHÄLYTTIMET

Perustele Oy tarjoaa monenlaisia kodin turvalaitteita, kuten varashälyttymiä, valvontakameroita sekä kulunvalvonnan laitteita.

HEYI HY-W20

HEYI HY-W20 on uuden sukupolven GSM/WiFi-varashälytin kaikentyyppisten tilojen valvontaan: kesämökit, asunnot, toimistot, varastot, autotallit, veneet ja asuntoautot. Uusia HEYI-varashälyttimiä voidaan ohjata kauko-ohjaimilla ja SMS-tekstiviesteillä mutta myös IP-verkon yli WiFi-tekniikan avulla. Laitteen käyttöönottoa sekä käyttöä varten on tehty helppokäyttöiset mobiilisovellukset (APP) Android ja iOS laitteille.

Lisää

HEYI HY-W1

HEYI HY-W1 on kehittyneempi uuden sukupolven GSM/GPRS/WiFi-varashälytin kaikentyyppisten tilojen valvontaan: kesämökit,asunnot, toimistot, varastot, autotallit, veneet ja asuntoautot.

Monipuolinen HY-W1 on varustettu 2.4″ kosketusvärinäytöllä ja sitä pystytään laajentamaan monipuolisesti tarpeiden mukaan. Hälytintä voidaan ohjataperinteisillä kauko-ohjaimilla ja SMS-tekstiviesteillä mutta myös IP-verkon avulla: Laitteen käyttöönottoa sekä käyttöä varten on tehty helppokäyttöiset mobiilisovellukset (APP) Android ja iOS laitteille.

Lisää

HY-518C

HEYI HY-518C on integroidulla ohjainpanelilla varustettu rikosilmoitinjärjestelmä, joka on suunniteltu kattamaan kaikentyyppisten kiinteistöjen vaativammatkin valvontatarpeet. Hälytin soveltuu erityyppisten- ja kokoisten tilojen vartiointiin, kuten varastot, toimistot,myymälät, ravintolat, asunnot sekä kesämökit.

Lisää