Meistä

Nettipuhelin/Perustele Oy

Nettipuhelin tarjoaa edullisia puheyhteyksiä, puhelinlaitteita, verkkotuotteita ja paljon muuta sekä yrityksille että yksityisille. Olemme toimineet jo usean vuoden, eli kokemusta on.

Puhelimia ja päätelaitteita

Tarjoamme useiden valmistajien päätelaitteita. Pääset tutustumaan niihin tästä.

icon

Langattoman verkon tuotteita

Grandstreamin langattoman verkon tuotteet ovat optimoitu sekä puheliikenteelle että jokapäiväiselle toimistokäytölle. Langattomat wifi-puhelimet roamaavat tukiasemasta toiseen yhtä huomaamattomasti kuin gms-puhelimet. Pääset tutustumaan valikoimaamme tästä.

icon

Muita tuotteita

Hankit edullisesti muita huipputuotteita kauttamme: Quail-inhouse kuulokkeet, puhelimille ja tietokoesovelluksille sekä langallisia että langattomia kuulokkeita, Grandstreamin kulunvalvontalaitteita ja paljon muuta.

Perustele Oy on järkivalinta

Voit säästää huomattavia summia rahaa valitsemalla laatutuotteet järkevään hintaan.

4

Miksi valita Perustele Oy?

Perustele Oy:llä on pitkä kokemus erilaisten puhelinjärjestelmien, verkkojen ja muiden tuotteiden myynnistä,asentamisesta ja ylläpidosta.

t48_front

Perustele Oy myy, asentaa ja ylläpitää tunnettuja maailman merkkejä, kuten 3CX, Grandstream, Yealink ja Fanvil. Mahdollisessa ongelmatilanteessa asiat hoituvat yleensä yhdellä puhelinsoitolla tai sähköpostilla.

Perustele Oy toimittaa puhelinjärjestelmiä, verkkotuotteita, kuulokkeita ja kulunvalvontajärjestelmiä, kuten valvontakameroita, tallenusjärjestelmiä ja muita turvatuotteita.

Nykyaikainen puhelinjärjestelmä ei ole paikkaan sidottu, vaan voit käyttää puhelinjärjetelmää etätöissä tai matkalla yhtä helposti kuin olisit toimistolla. Voit vastata ja soittaa selaimella, mobiililaitteella tai kiinteällä puhelimella.